La Jungla
Àngel Llàcer, en una imatge a la televisió
Foto: Àngel Llàcer, en una imatge a la televisió | Antena 3
Famosos

Àngel Llàcer, ingressat al mateix hospital que la reina Sofia per una infecció greu

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Àngel Llàcer, en una imatge a la televisió
Foto: Àngel Llàcer, en una imatge a la televisió | Antena 3

Àngel Llàcer ha estat ingressat a la Clínica Ruber de Madrid, la mateixa on va ingressar la setmana passada la reina Sofia, per una infecció greu després d'un viatge al sud-est asiàtic.

Què en sabem? Segons ha explicat ell mateix en una entrevista telefònica a El matí de Catalunya Ràdio amb Ricard Ustrell, el motiu de la infecció ha estat una intoxicació bacteriana per shigel·la del passat mes de febrer durant unes vacances al Vietnam. Àngel Llàcer va tornar a Madrid, per complir amb els seus compromisos professionals i fer la seva obra de teatre, però el malestar continuava.

Què diu?

  • "Vaig agafar una intoxicació i em van posar antibiòtic durant cinc dies, però el bacteri es va quedar"
  • "Em vaig començar a trobar malament i em van ingressar. Ho he passat molt malament"
  • "Els metges no sabien què tenia. He tingut mal de panxa, feia caca amb sang i cada vegada tenia més febre"
  • "Ara m'han donat tres antibiòtics i he de quedar-me a l'hospital una setmana"

En detall: L'ingrés de l'Àngel Llàcer coincideix amb el de la reina Sofia, també a la Clínica Ruber de Madrid. La reina emèrita hi va ingressar dimarts 9 d'abril per una infecció al tracte urinari de la qual es va recuperar de forma ràpida i favorable. Després de quatre dies a l'hospital, la mare de Felip VI va rebre dissabte l'alta.

Per acabar: Fa pocs dies, Manel Fuentes revelava també els seus problemes de salut després d'un greu accident de moto que el va enviar a l'hospital i pel qual també ha estat operat. En ple procés de recuperació, el presentador català estrenava aquest divendres 12 d'abril una nova temporada de Tu cara me suena, on treballa precisament amb Àngel Llàcer, que és membre del jurat.

Categoria: La Jungla