La Jungla
Laura Escanes, amb el pastís d'aniversari a les mans
Foto: Laura Escanes, amb el pastís d'aniversari a les mans | Instagram
Influencers

Laura Escanes, enxampada celebrant l'aniversari amb el seu nòvio nou, Pau Joanmiquel

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 16 d'abril de 2024. 12:44
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes, amb el pastís d'aniversari a les mans
Foto: Laura Escanes, amb el pastís d'aniversari a les mans | Instagram

Laura Escanes i Pau Joanmiquel són la parella del moment. Cap dels dos no ha confirmat públicament la relació, però ja no hi ha dubtes. En les últimes hores, la influencer de Barcelona ha celebrat el seu aniversari en una festa privada que tampoc no es va perdre el seu nòvio.

Què en sabem? Ni Laura Escanes ni Pau Joanmiquel han compartit cap foto junts el dia de la festa del 28 aniversari d'ella. Però les amigues de la influencer no han estat tan discretes, i ja circulen unes imatges de la catalana amb el pastís asseguda al costat de les dues persones més importants: la seva millor amiga Gemma Pinto, i el nòvio Pau Joanmiquel.

En detall: Escanes ha celebrat el seu aniversari a Madrid (ell hi ha viatjat expressament) tot just després d'aterrar del seu viatge a Nova York, que ha compartit àmpliament amb fotos a Instagram. Mentre ella era als EUA, a Catalunya en Pau Joanmiquel ha continuat mostrant el seu dia a dia, amb fotos a la desfilada de Dominnico a la 080 Barcelona Fashion i els seus sopars amb amics.

D'on venim? Fa dues setmanes, Laura Escanes i Pau Joanmiquel van fer esclatar els rumors sobre una possible relació de parella entre ells, amb un vídeo a les xarxes socials on feien més que evident la seva sintonia, amb un flirteig que no va passar desapercebut

Qui és ell? Influencer i model, Pau Joanmiquel és un tiktoker d'Olot que s'ha fet popular a les xarxes socials pels seus vídeos amb 'els socis', el seu grup d'amics format per uns altres tres nois de la Garrotxa amb els qui mostra el seu dia a dia a Barcelona.

Categoria: La Jungla