La Jungla
Laura Escanes i Pau Joanmiquel, més que amics?
Foto: Laura Escanes i Pau Joanmiquel, més que amics? | Instagram
Influencers

Laura Escanes i un popular 'tiktoker' català, més que amics? El vídeo del qual tothom parla

Barcelona.
Actualitzat: Divendres, 12 d'abril de 2024. 13:08
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes i Pau Joanmiquel, més que amics?
Foto: Laura Escanes i Pau Joanmiquel, més que amics? | Instagram

Laura Escanes viu la seva vida de soltera, mesos després de la mediàtica ruptura amb Álvaro de Luna. La influencer es dedica ara a les seves dues passions: Instagram i la seva filla Roma. I potser n'hi ha una tercera, perquè alguns dels seus seguidors creuen haver-li trobar nòvio en un dels seus últims vídeos.

Què en sabem? Aquest dimarts, Escanes sorprenia tothom en un vídeo amb un dels tiktokers de moda al panorama català, l'olotí Pau Joanmiquel. La presentadora de La Travessa de TV3 va anar a casa d'ell, i junts es van gravar fent una amanida de tomàquet i alvocat per sopar. Les mostres d'afecte entre tots dos, que si ensenya'm els músculs, que si et toco el braç, que si així quedes bé i estàs guapa, els comentaris sobre plans de futur, les mirades... Un flirteig evident que els seus fans no han passat per alt.

En detall: Sorprèn també un joc de paraules que han creat entre els dos, que es pot veure en diversos posts de l'un i de l'altre. Ningú entèn per què, més enllà d'ells mateixos, però ara es deixen la paraula "roda" escrita en les seves publicacions. Una picada d'ullet que ha generat molts comentaris també entre els seguidors de tots dos.

Qui és ell? Influencer i model, Pau Joanmiquel és un tiktoker de la Garrotxa que s'ha fet popular a les xarxes socials pels seus vídeos amb 'els socis', el seu grup d'amics format per uns altres tres nois d'Olot amb els qui mostra el seu dia a dia a Barcelona.