La Jungla
Maria Guardiola abans de tallar-se els cabells
Foto: Maria Guardiola abans de tallar-se els cabells | Instagram
Influencers

Maria Guardiola llueix nou tall de cabells (molt més curt i li queda espectacular)

Barcelona.
Actualitzat: Divendres, 5 d'abril de 2024. 11:47
Temps de lectura: 1 minut
Maria Guardiola abans de tallar-se els cabells
Foto: Maria Guardiola abans de tallar-se els cabells | Instagram

Maria Guardiola ja és tota una icona de la moda. La filla de Pep Guardiola, una de les catalanes més seguides a les xarxes socials, sap que els seus trucs de bellesa i canvis d'imatge interessen, i en les últimes hores s'ha deixat veure amb un nou tall de cabells que ha causat sensació.

Què en sabem? Des de casa seva a Londres, Maria Guardiola ha mostrat el nou look que li ha fet la seva estilista de referència Harriet Fuller. Un tall bob a mitja melena que ara està tant de moda entre les noies. Així és com li senta el canvi d'imatge a la influencer catalana, després de dur els cabells llargs durant tant temps:

D'on venim? Fins ara Maria Guardiola duia uns cabells llarguíssims, que ha lluït durant mesos a totes les seves fotos d'Instagram, on fa promoció d'infinitat de marques de roba que confien en ella per mostrar els seus productes, i on ensenya també el seu dia a dia i els viatges que fa amb tota mena de luxes.

Reaccions: El tall de cabells radical de Maria Guardiola ha generat multitud de comentaris i reaccions al seu perfil d'Instagram. Entre ells, el de la seva mare, Cristina Serra, que respon amb un "guapa Maria" i la icona d'un cor dedicat a la seva filla mitjana.