La Jungla
Sira Martínez en el dia del seu aniversari
Foto: Sira Martínez en el dia del seu aniversari | Instagram
Influencers

FOTOS: La preciosa festa d'aniversari de Sira Martínez, filla de Luis Enrique

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Sira Martínez en el dia del seu aniversari
Foto: Sira Martínez en el dia del seu aniversari | Instagram

Sira Martínez, filla de Luis Enrique i la seva dona Elena Cullell, ha fet 24 anys aquest dimarts 2 d'abril i ho ha celebrat amb una espectacular festa d'aniversari amb amics.

Què en sabem? Sira Martínez ha fet una festa gairebé tota rosa per celebrar les seves 24 primaveres, acompanyada d'una desena d'amics, que ha quedat immortalitzada en diverses fotos que es poden veure al seu Instagram. Així ha estst l'aniversari de la filla de Luis Enrique:

En detall: Sira Martínez celebra 24 anys en un moment molt dolç, convertida en tota una promesa de la hípica, que acaba de tornar d'una setmana de campionats a Andalusia. Un esport que compagina amb els seus estudis universitaris de Turisme i la seva carrera com a influencer de moda.

D'on venim? Sira Martínez és la segona filla del matrimoni format per Luis Enrique i Elena Cullell. El seu germà gran Pacho Martínez té 25 anys i ha estudiat Auditoria i Gestió Financera a la UPF. A més, va ser ell qui va impulsar el pare a fer els directes de Twitch que van tenir tant de ressò durant el Mundial de Catar el 2022. El Pacho i la Sira tenien també una germana petita, Xana Martínez, que va morir el 2019 quan només tenia set anys víctima d'un càncer.