La Jungla
Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Escanes modifica el tatuatge que s'havia fet per Risto i li queda una cosa raríssima: "Miami"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Laura Escanes ha oblidat Risto Mejide, un any i mig després de la seva ruptura. Però malgrat que ha tirat endavant, durant tot aquest temps ha dut amb ella un record del seu ex que ara ha decidit eliminar, el tatuatge que es va fer per ell i que finalment ha modificat.

Què en sabem? Escanes es va tatuar al braç la paraula "Mía", un tatuatge inspirat en el text viral que Risto li va dedicar el 2015 per explicar públicament que estava tan enamorat d'ella. No va ser l'únic, perquè un temps més tard la influencer també es va tatuar en una natja la firma del que aleshores era el seu nòvio. Ara Escanes ha modificat el primer dels tatuatges, el que es va fer al braç.

En detall: En les últimes hores, Escanes ha compartit una foto del seu braç on es pot veure que ja no hi posa "Mía", sinó que hi ha afegit la síl·laba "mi" i ara s'hi pot llegir el nom de la ciutat nord-americana de Miami, tot i que amb un error, un accent a la i que fa que hi posi "Míami".

D'on venim? Fa temps que la Laura Escanes ha pensat a eliminar els tatuatges que té en record de Risto Mejide. Així ho va expressar poc temps després de la separació, quan va demanar ajuda per conèixer els resultats d'eliminar-los amb làser. Finalment va deixar clar que no es penedia d'haver-los fet perquè era el seu sentiment d'aquell moment, però va recomanar als seus seguidors no tatuar-se noms de parelles o similars.