La Jungla
Dulceida i Alba Paul anuncien que esperen el seu primer fill
Foto: Dulceida i Alba Paul anuncien que esperen el seu primer fill | Instagram
Influencers

Dulceida està embarassada: així ha estat l'anunci més esperat amb la seva nòvia Alba Paul

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Dulceida i Alba Paul anuncien que esperen el seu primer fill
Foto: Dulceida i Alba Paul anuncien que esperen el seu primer fill | Instagram

Dulceida i Alba Paul esperen el seu primer fill, després de molt de temps intentant quedar-se embarassades. Aquest dimarts, la parella ha anunciat que per fi ho han aconseguit i que seran mares aquest mateix any.

Què en sabem? A través d'un post molt emotiu als seus comptes d'Instagram, Dulceida i Alba Paul han publicat les fotos que s'han fet amb les ecografies i que demostren que estan embarassades del seu primer fill. Aquestes són les fotos de les quals tothom parla:

Què diuen? Més enllà de les fotos, la parella d'influencers adreça un missatge al seu primer fill en comú: "Les teves mamis t'esperen amb moltes ganes", escriuen Dulceida i Alba Paul.

En detall: Malgrat que no han explicat si és nen o nena, ni el nom que potser ja han pensat per la criatura, el que sí que se sap és que naixerà aquest 2024. Després dels tres mesos de rigor per anunciar-ho, el nadó podria néixer entre finals d'estiu i principis de tardor.

Per acabar: El passat mes de febrer, Dulceida i Alba Paul van ser vistes en una clínica de fertilitat, després de mesos assegurant que buscaven un fill. La parella estava interessada en un procés de fecundació in vitro que es coneix amb el nom de ROPA (recepció d'oòcits de la parella), i que consisteix en que una de les dues gesta un embrió amb l'òvul de l'altra. En aquest cas, Dulceida seria la gestant i Alba la donant, i així les dues tindrien implicació en el procés biològic.