La Jungla
Eduard Farelo, en una imatge a la televisió, i en petit la seva filla Mushkaa
Foto: Eduard Farelo, en una imatge a la televisió, i en petit la seva filla Mushkaa | TV3
Famosos

Eduard Farelo defensa públicament la seva filla Mushkaa dels atacs pel que ha dit del català

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 9 d'abril de 2024. 11:35
Temps de lectura: 1 minut
Eduard Farelo, en una imatge a la televisió, i en petit la seva filla Mushkaa
Foto: Eduard Farelo, en una imatge a la televisió, i en petit la seva filla Mushkaa | TV3

Mushkaa és al centre de la polèmica, per unes declaracions sobre el català on diu que hi ha gent que utilitza la llengua de manera "agressiva". Unes paraules que li han costat una allau de crítiques, fins al punt que el seu pare Eduard Farelo ha sortit a defensar-la en les últimes hores.

Què en sabem? A través de Twitter, l'actor de sèries de TV3, ha lamentat els atacs a la seva filla, Irma Farelo, "una noia de 19 anys que encara està formant la seva identitat", i ha comparat la situació amb altres polèmiques similars que han viscut Joan Manuel Serrat, Berto Romero o Javier Cercas. "La manera d’expressar-se potser no és la correcta? Podria ser, però són les declaracions d’una jove cantant, no les d’un professor ni d’un alt càrrec institucional", ha dit.

[customcode]5062[/customcode

D'on venim? La Mushkaa va fer les seves declaracions virals sobre el català en un pòdcast que es va gravar fa mesos, però no s'han viralitzat fins ara. Aquestes són les paraules de la cantant de Vilassar de Mar que han portat cua:

Per acabar: L'artista també ha estat notícia en els últims dies per la publicació de la primera col·laboració amb la seva germana Bad Gyal, una cançó en català que es titula SexeSexy i que ha fet fortuna per la seva tornada enganxosa, "Posa't romàntica, posa't satànica...".

Categoria: La Jungla