La Jungla
Mapi León al seu pis de Barcelona
Foto: Mapi León al seu pis de Barcelona | Instagram
Famosos

Mapi León i Ingrid Engen obren les portes de casa i ensenyen el seu fantàstic racó del cafè

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Mapi León al seu pis de Barcelona
Foto: Mapi León al seu pis de Barcelona | Instagram

Mapi León i Ingrid Engen continuen la decoració de la seva casa de Barcelona, on viuen la seva vida de parella de forma íntima, però amb una pantalla al món sempre amb les xarxes socials. A través d'Instagram, les blaugrana han ensenyat en les últimes hores un dels racons preferits del seu pis.

Què en sabem? Ingrid Engen ha gravat en vídeo Mapi León mentre es feia el berenar a cas aquest dilluns a la tarda. A la imatge s'hi pot veure el moble moníssim que han comprat per posar la cafetera. Remata l'espai un quadre de dues tasses de cafè. "La seva cantonada del cafè", escriu la futbolista noruega sobre la seva nòvia.

En detall: León i Engen publiquen habitualment fotos de les estances de casa seva a les xarxes socials, així és com ens podem fer una idea de com és el pis. Parets blanques i parquet de color clar, amb una decoració minimalista. També té balcó i un terrat amb vistes de la ciutat. Imatges que Principal va compartir fa pocs dies amb els lectors en aquest ampli reportatge.

A més, el passat mes de febrer, Mapi León i Ingrid Engen van mostrar entre d'altres la seva visita a Ikea, a la zona on es recullen els mobles abans de comprar-los i muntar-los juntes a casa. Una visita que fa pensar que estaven redecorant el pis o preparant una mudança.