La Jungla
Xavier Novell i Sílvia Caballol s'han casat
Foto: Xavier Novell i Sílvia Caballol s'han casat | Instagram
Famosos

L'exbisbe de Solsona es casa per l'Església amb permís del Papa: totes les fotos dels nuvis

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Xavier Novell i Sílvia Caballol s'han casat
Foto: Xavier Novell i Sílvia Caballol s'han casat | Instagram

Xavier Novell, el polèmic exbisbe de Solsona, ha fet realitat el seu desig de casar-se per l'Església, dos anys i mig després de penjar els hàbits per viure la seva història d'amor amb Sílvia Caballol, escriptora de novel·les eròtiques i satàniques.

Què en sabem? L'escàndol de Novell, el capellà ultraconversador que alliçonava els feligresos fins que va decidir anar-se'n a viure amb la nòvia, l'ha tingut apartat de la institució tot aquest temps. Però aquest dilluns hem sabut, gràcies a Sílvia Caballol, que el Papa Francesc li ha concedit permís per casar-se per l'Església.

Què diu? A través d'un post d'Instagram, Caballol ha explicat als seus seguidors que s'ha casat amb Novell "gràcies a la misericòrdia del Sant Pare", que ha concedit la secularització al seu marit. "Ha estat un camí llarg, però hem pogut regularitzar la nostra situació canònica: casar-nos com desitjàvem i poder tornar a rebre la comunió", expressa la núvia abans de compartir les fotos del seu dia més especial.

D'on venim? Després d'anunciar públicament que eren parella, Novell i Caballol van tenir dues filles bessones ara fa dos anys, és a dir que ella es va quedar embarassada quan ell encara era bisbe. Ella estava divorciada i tenia tres fills més. El novembre de 2021, la parella es va casar en una cerimònia civil a Súria.

Categoria: La Jungla