La Jungla
Eva Soriano, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Eva Soriano, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Eva Soriano, nova vida després de ser acomiadada: això és el que farà ara

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 28 de març de 2024. 14:00
Temps de lectura: 1 minut
Eva Soriano, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Eva Soriano, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Eva Soriano passa pàgina i té un nou projecte professional entre mans, després de dir adeu aquest dilluns a Showriano, el seu programa de Movistar Plus+. Pròximamente, la presentadora de Reus farà el salt a les aules com a professora a Radiofònics.

Què en sabem? Tal com es pot veure als perfils de xarxes socials de Radiofònics, Eva Soriano se suma al projecte per impartir classes del curs de Locució de Ràdio i Pòdcast que aquesta coneguda escola privada de Barcelona ofereix ara a la seva seu de Madrid.

En detall: Eva Soriano s'estrenarà fent de professora el proper mes de maig, de moment amb dues masterclasses. A més, Radiofònics també ha fitxat Javier Ruiz, Cristina Boscá, Javi Nieves, Sira Fernández i Luis Fabra per impartir el curs.

D'on venim? El passat 14 de març, Movistar Plus+ informava els seus espectadors que cancel·lava Showriano després de dues temporades. Un final fulminant que arribava onze dies més tard, i que Eva Soriano va entomar amb humor fent públic el seu CV l'últim dia de programa. "Sé cantar, ballar i tinc carnet de manipuladora d'aliments. Recordeu que vaig treballar al Mercadona", bromejava en directe. I la veritat és que no ha necessitat buscar gaire per trobar una nova feina. 

Categoria: La Jungla