La Jungla
Luis Font canta al metro de Madrid
Foto: Luis Font canta al metro de Madrid | Telecinco
Famosos

Famosíssim cantant dels 80, obligat a cantar al metro per subsistir: "Els primers dies tenia por"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Luis Font canta al metro de Madrid
Foto: Luis Font canta al metro de Madrid | Telecinco

Locomía va ser una de les bandes musicals més populars de l'Espanya dels 80. Però després d'una dècada d'èxit, el grup es va separar a principis dels 90 i els seus membres es van buscar la vida com van poder. Entre ells, Luis Font que 30 anys més tard ha estat prop de la indigència i ha acabat cantant al metro.

Què en sabem? En una dura entrevista aquest cap de setmana al programa Socialité de Telecinco, Luis Font ha revelat que últimament s'ha vist obligat a guanyar-se la vida al metro de Madrid per sobreviure. Una decisió que va prendre quan va estar a punt de quedar-se vivint al carrer. Per evitar-ho, l'artista va fer el pas de començar a cantar al transport públic per diners. 

En detall: Fa anys que el cantant passa una mala ratxa econòmica, és per això que va decidir marxar a viure a Madrid per provar sort. Pensava que allà podria rellançar la seva carrera artística, però no ha estat així.

Què diu? "No puc deixar de ser qui soc, la meva essència és aquesta, al metro i on sigui", assegura davant de les càmeres de Telecinco, amb un nus a la gola i els ulls plorosos. "Vaig tenir por els primers dies, però ara la gent m'ajuda no només amb unes monedes, i em mostra el seu afecte i admiració", expressa.