La Jungla
La reina Letícia i Sandra Golpe
Foto: La reina Letícia i Sandra Golpe | EFE | Antena 3
Famosos

Letícia, Sandra Golpe i el seu vincle amb el mateix home: comparteixen exnòvio famós de la tele

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
La reina Letícia i Sandra Golpe
Foto: La reina Letícia i Sandra Golpe | EFE | Antena 3

La reina Letícia i Sandra Golpe comparteixen més coses que el títol de Periodisme i haver estat presentadores dels informatius. Totes dues tenen en comú una exparella de la qual la segona ha parlat en les últimes hores en una entrevista.

Què en sabem? Sandra Golpe ha parlat a Diez Minutos del pare del seu fill, el també presentador David Tejera, actualment als serveis informatius de Telecinco i Cuatro. Del seu matrimoni va néixer el seu únic fill, que ja és major d'edat. Abans de sortir amb la Sandra Golpe, Tejera havia mantingut una relació de parella amb Letícia Ortiz, presentadora del Telediario de La1 de TVE.

Què diu? A la seva entrevista més profunda, Golpe agraeix que de la relació amb Tejera en sortís el seu fill: "És el millor que m'ha passat i dono gràcies d'haver estat mare perquè ell dona sentit a la meva existència".

A més, Golpe també ha parlat de Letícia, que va ser companya seva a la CNN. Sobre l'actual reina, la presentadora diu que és un valor per la família reial perquè "és una gran professional".

D'on venim? Igual com ho fa Sandra Golpe, David Tejera també va parlar de la reina Letícia el 2012 davant dels mitjans. El periodista va dir que no li importava parlar de l'aleshores princesa d'Astúries perquè tothom coneixia la seva història i era un "episodi tancat i sense rancor". I una frase que encara ressona: "Tampoc intentaré treure partit explicant mentides ni coses que sé. Si les expliqués dirien que soc un rancorós i que no ho he superat, i no és veritat".

Categoria: La Jungla