La Jungla
Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Casa Reial

Victoria Federica, un desastre davant les càmeres: els problemes que té als rodatges a Antena 3

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Victoria Federica ho està passant malament en els rodatges d'El Desafío, el programa de Pablo Motos a Antena 3 que l'ha fitxat per la pròxima temporada. La filla de la infanta Elena no s'està adaptant i té molts problemes per expressar-se i encaixar.

Què en sabem? Segons la revista Lecturas, que cita fonts del programa, Victoria Federica té serioses dificultats per deixar-se anar davant de les càmeres. A l'aristòcrata li costa parlar en públic, i la seva timidesa extrema fa que estigui quedant enrere en comparació a la resta de concursants.

A més, les mateixes fonts asseguren que Victoria Federica també de problemes per congeniar amb l'equip del programa, i això es nota davant de càmeres.

D'on venim? El salt a la televisió de Victoria Federica es va conèixer a finals de febrer, quan es va fer pública la seva participació a El Desafío. A primers de març, la neboda de Felip VI va començar els rodatges, també amb polèmica perquè el primer dia es va deixar veure baixant d'un cotxe negre amb una manta al cap perquè cap periodista li pogués fer preguntes.