La Jungla
Froilán, en una imatge d'arxiu
Foto: Froilán, en una imatge d'arxiu | EFE
Casa Reial

Froilán allarga l'agonia a Abu Dhabi: noves obligacions ara que s'ha quedat a l'atur

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Froilán, en una imatge d'arxiu
Foto: Froilán, en una imatge d'arxiu | EFE

Froilán no mourà la seva residència a Espanya després de quedar-se a l'atur i, malgrat que voldria tornar amb la família a Madrid, continuarà a Abu Dhabi durant força temps.

Què en sabem? Segons avança aquest dilluns el portal Vanitatis, el nebot de Felip VI estudiarà un postgrau de gestió d'empreses als Emirats Àrabs. Això mentre l'avi Joan Carles mou fils per trobar-li i col·locar-lo en una altra empresa al país.

En detall: Malgrat les diverses informacions de les últimes setmanes que asseguren que Froilán vol tornar a Madrid, fonts del seu entorn haurien expressat a Vanitatis que el gran dels Marichalar "ha canviat" durant la seva etapa als Emirats, i que ha començat a sentir-se útil a la petroliera on va endollar-lo el seu avi.

D'on venim? Froilán va acabar fa setmanes el contracte que tenia a la petroliera dels Emirats on treballava, i ara es troba buscant feina. És per això que fins fa poc va passar unes llargues vacances a Madrid, on va manifestar que no estava del tot a gust a Abu Dhabi i que voldria tornar amb la família.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos