La Jungla
Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Casa Reial

Victoria Federica i el seu nòvio català: petons i manetes en una trobada d'influencers

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Ja no hi ha cap dubte: Victoria Federica i el seu exnòvio català, el model i empresari de l'oci nocturn Àlex Recort, s'han donat una nova oportunitat i tornen a estar junts. 

Què en sabem? Segons El Español, Victoria Federica i Àlex Recort s'han deixat veure junts aquest dimarts 27 de febrer en un esdeveniment de la firma IQOS amb altres influencers. La parella feia manetes i es van fer algun petó en públic, la prova definitiva que han recuperat la seva relació i que no s'amaguen.

En detall: La parella no va estar sola durant la seva cita. Amb ells hi havia altres influencers, com la lleidatana Andrea Dalmau, i també els integrants del grup Taburete, que van oferir un concert als assistents. Per cert, el mateix mitjà assegura que Victoria Federica va estar amb el cap recolzat a l'espatlla de l'Àlex Recort mentre va durar l'espectacle.

D'on venim? El passat mes de novembre, la revista Diez Minutos duia a la seva portada les fotos del retrobament entre Victoria Federica i Àlex Recort, compartint sopar amb molta complicitat, fins al punt que ja es va començar a parlar d'un retorn de la parella que ara es confirma.

Qui és ell? Àlex Recort és un empresari i model de 24 anys. Viu a Barcelona, però les seves feines per grans marques com Dolce&Gabbana l'han portat a treballar arreu del món.

Un altre apunt: Més enllà dels seus afers sentimentals, Victoria Federica ha estat protagonista de la bomba televisiva de l'any en les últimes hores. Tal com s'especulava des de fa mesos, la neboda de Felip VI ha fitxat per la productora de Pablo Motos i serà concursant de la pròxima edició d'El Desafío d'Antena 3. El programa comptarà també amb altres grans celebrities de la jet set com Genoveva Casanova.

Categoria: La Jungla