La Jungla
La infanta Cristina, en una imatge d'arxiu
Foto: La infanta Cristina, en una imatge d'arxiu | EFE
Casa Reial

Cristina refà la seva vida a Catalunya: els seus plans entre Barcelona, Granollers i Esplugues

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
La infanta Cristina, en una imatge d'arxiu
Foto: La infanta Cristina, en una imatge d'arxiu | EFE

La infanta Cristina ha passat pàgina del divorci amb Iñaki Urdangarin, i ara que ha decidit que vol estar sola per sempre i no tenir cap altra relació amb un home, ha iniciat una nova vida amb una forta presència a Catalunya.

Què en sabem? Segons avança aquest dijous el portal Vanitatis, Cristina ha començat a deixar enrere l'època en què vivia a temps complet a Ginebra i ha tornat a Catalunya. No hi està sempre, com quan tenia la casa de Pedralbes amb la família, però passa força temps entre Barcelona, Granollers i Esplugues de Llobregat. Almenys, la meitat de cada mes.

En detall: Cristina passa mínim 15 dies al mes a Catalunya, que és el que va acordar amb el seu exmarit per poder veure Pablo Urdangarin, que és l'únic que actualment viu aquí. Així, quan la infanta s'instal·la a Barcelona divideix el seu temps per fer tres plans diferents:

  • Primer, ha recuperat el seu cercle d'amistats a l'upper Diagonal, on va sovint a sopar. També s'ha deixat veure sopant més d'una vegada amb el seu fill Pablo a l'Upper Lounge Bar, al passeig Manuel Girona.
  • Segon, es desplaça a Granollers per veure els partits d'handbol del seu fill. Per exemple, s'espera la seva presència aquest dijous 29 de febrer al matx entre el Fraikin Granollers i l'Abanca Ademar de Lleó.
  • Tercer, també visita sovint Esplugues de Llobregat per anar a casa dels seus consogres. Els pares de Johanna Zott tenen una casa gran amb jardí i vistes, molt a prop de la que tenien Gerard Piqué i Shakira, i allà la infanta Cristina s'hi passa hores.

D'altra banda, mentre ella fa vida a Barcelona i l'àrea metropolitana, Iñaki Urdangarin intenta no posar un peu a la ciutat. L'exduc de Palma també visita sovint Catalunya per veure el seu fill, però vol passar inadvertit, així que quan ve es refugia a l'Empordà a la casa de la seva germana Ana.

Categoria: La Jungla