La Jungla
Iñaki Urdangarin, durant un permís quan era a la presó
Foto: Iñaki Urdangarin, durant un permís quan era a la presó | EFE
Casa Reial

Iñaki Urdangarin s'amaga a Catalunya: enxampat a casa de la seva germana a l'Empordà

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Iñaki Urdangarin, durant un permís quan era a la presó
Foto: Iñaki Urdangarin, durant un permís quan era a la presó | EFE

Iñaki Urdangarin vol iniciar una nova vida lluny dels focus mediàtics, és per això que ja no passa tant per Barcelona. Però l'exduc de Palma no s'ha allunyat gaire de la ciutat, i ha triat el seu refugi dins mateix de Catalunya.

Què en sabem? Segons publica aquest dimecres el portal Vanitatis, Iñaki Urdangarin s'amaga a la casa de la seva germana Ana a l'Empordà, on passa llargues temporades quan visita el seu fill Pablo Urdangarin. Malgrat que no especifiquen quin municipi és, asseguren que es tracta d'un dels llocs "més bonics de Catalunya".

A més, la presència dels Urdangarin a les comarques de Girona és habitual des de fa anys. Allà hi va ser la família al complet el maig de 2015 quan la cosina Lucía, filla de la tieta Ana, es va casar a Sant Mori (Alt Empordà); i l'octubre del 2023 moltes persones es van sorprendre quan van trobar-se amb Iñaki Urdangarin passejant pel centre de Girona amb la seva nòvia Ainhoa Armentia.

Un altre apunt: Les informacions sobre Urdangarin a l'Empordà coincideixen amb l'exclusiva sobre Cristina de Borbó a Lecturas. Segons Pilar Eyre, la germana de Felip VI ha triat definitivament que vol estar sola i que no pensa refer la seva vida sentimental amb cap home. Així, la infanta dona per tancada de forma automàtica la relació que fa mesos es va destapar amb un empresari català de la zona alta de Barcelona.

Categoria: La Jungla