La Jungla
Pilar Eyre en una imatge a la televisió aquest dimecres
Foto: Pilar Eyre en una imatge a la televisió aquest dimecres | TV3
Monarquies

Pilar Eyre destapa la situació de Kate Middleton a TV3: problema de salut mental i infidelitat

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Pilar Eyre en una imatge a la televisió aquest dimecres
Foto: Pilar Eyre en una imatge a la televisió aquest dimecres | TV3

Kate Middleton estaria patint problemes de salut mental, segons la cronista reial Pilar Eyre. Així de contundent s'ha mostrat aquest dimecres a TV3, parlant de les polèmiques amb la princesa de Gal·les, que podrien tenir origen en una infidelitat del príncep Guillem.

Què en sabem? Pilar Eyre dona per vàlides a TV3 les informacions que apunten a una relació extramatrimonial del príncep Guillem amb Rose Hanbury, aristòcrata i unes de les antigues millors amigues de Kate Middleton. Segons Eyre, la princesa de Gal·les podria no haver aguantat més aquesta situació, i haver pensat fins i tot en el divorci, durant els mesos que ha estat desapareguda.

En detall: Cal recordar que Rose Hanbury està casada amb el també aristòcrata David Cholmondeley, amb qui té tres fills. Del seu marit s'ha dit que és realment homosexual, que estaria vivint amb el fotògraf francès François-Marie Banier i que van tenir fills únicament per mantenir el seu llinatge.

D'on venim? Després de dos mesos desapareguda, i pocs dies més tard de l'escàndol de la foto manipulada, Kate Middleton ha estat vista per primer cop aquest cap de setmana. Les imatges les han publicat The Sun i TMZ, i les ha gravat un ciutadà a la sortida d'un supermercat de la localitat de Windsor i es pot veure el matrimoni reial somrient i caminant tranquil·lament pel carrer, carregant bosses després de fer la compra. Kate Middleton apareix amb posat relaxat després de molts dies de dubtes sobre el seu estat de salut.