La Jungla
Kate Middleton, en una imatge d'arxiu
Foto: Kate Middleton, en una imatge d'arxiu | EFE
Monarquies

La premsa britànica destapa com es troba Kate Middleton en ple escàndol

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Kate Middleton, en una imatge d'arxiu
Foto: Kate Middleton, en una imatge d'arxiu | EFE

Kate Middleton està devastada. Així de contundent es mostra la premsa britànica en les últimes hores, analitzant les conseqüències de l'escàndol que ha generat la manipulació de la seva fotografia amb els fills.

Què en sabem? Segons diversos mitjans del Regne Unit, Kate Middleton té un profund malestar per la polèmica de la seva fotografia, perquè la seva única intenció era aprofitar el Dia de la Mare per reaparèixer i mostrar que no té cap problema greu de salut. Res més lluny de la realitat. El fet que la princesa de Gal·les retoqués la foto ha afegit encara més dubtes sobre la realitat del seu estat de salut.

En detall: Els mateixos mitjans asseguren que Kate Middleton s'està sentint de forma "horrible" després de saber que ha generat una de les crisis més profundes de la Corona britànica dels últims anys, i diuen que ella només volia fer les coses de la millor manera.

Què diuen? Amics propers de la princesa han parlat amb alguns mitjans. És el cas d'un dels seus íntims, que en declaracions a The Mirror ha dit que Middleton està "molesta" per les interpretacions sobre una foto familiar que ella considerava "innocent".

D'on venim? En un tuit aquest dilluns al matí, Kate Middleton va confirmar que va ser ella qui va manipular la fotografia on apareix amb els seus tres fills, i va demanar perdó per la confusió que ha generat. La princesa de Gal·les fa dos mesos que va desaparèixer de la vida pública després de ser operada de l'abdomen.

Categoria: La Jungla