La Jungla
Kate Middleton, en una imatge d'arxiu
Foto: Kate Middleton, en una imatge d'arxiu | EFE
Monarquies

Kate Middleton s'explica i confirma que va ser ella qui va manipular la polèmica foto

Barcelona.
Actualitzat: Dilluns, 11 de març de 2024. 12:03
Temps de lectura: 1 minut
Kate Middleton, en una imatge d'arxiu
Foto: Kate Middleton, en una imatge d'arxiu | EFE

Terratrèmol al palau de Buckingham per la fotografia editada de Kate Middleton, princesa de Gal·les, publicada en les últimes hores per acabar amb els rumors sobre el seu estat de salut. La dona del príncep Guillem ha demanat disculpes.

Què diu? En un tuit aquest dilluns al matí, Kate Middleton ha confirmat que va ser ella qui va manipular la fotografia on apareix amb els seus tres fills, i ha demanat perdó per la confusió que ha generat. "Com molts altres fotògrafs amateurs, de vegades experimento amb l'edició. Vull disculpar-me per qualsevol confusió que la foto familiar compartida ahir hagi pogut generar. Desitjo que tothom hagi passat un bon Dia de la Mare", ha publicat el compte del palau de Kensignton amb la signatura C de Caterina.

En detall: La fotografia de la reaparició de la princesa de Gal·les ha fet saltar les alarmes. Molts usuaris a les xarxes socials s'han adonat que la instantània està retocada o manipulada i fins a quatre agències de fotografia internacionals han retirat la foto de la princesa amb els seus tres fills. 

D'on venim? Kate Middleton, la princesa de Gal·les, fa dos mesos que va desaparèixer de la vida pública després de ser operada de l'abdomen. Durant aquest temps, Buckingham no ha informat sobre l'estat de salut de la princesa i tampoc s'ha deixat veure davant de la mirada pública. Fins fa poc, quan els prínceps de Gal·les van compartir una polèmica imatge.