La Jungla
La reina Camil·la, amb Kate Middleton en una imatge d'arxiu
Foto: La reina Camil·la, amb Kate Middleton en una imatge d'arxiu | EFE
Monarquies

Camil·la fuig a Espanya en ple escàndol amb Kate Middleton (mai diries on s'amaga)

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
La reina Camil·la, amb Kate Middleton en una imatge d'arxiu
Foto: La reina Camil·la, amb Kate Middleton en una imatge d'arxiu | EFE

La reina Camil·la ha passat uns dies fora del Regne Unit, de baixa per esgotament laboral. No hi havia cap detall d'on era, en plena polèmica per la foto de Kate Middleton, fins que aquest dilluns va reaparèixer a l'abadia de Westminster pel Dia de la Commonwealth. Abans, la dona de Carles III es refugiava a Espanya.

Què en sabem? Segons ha avançat la periodista Marisa Martín Blázquez a Telecinco, Camil·la ha passat els seus dies de descans amb la intenció de caçar perdius en una finca de luxe a Ciudad Real. Diu la reportera que a la mateixa finca hi van "grans personalitats" de tot el món quan volen caçar, i que entre d'altres hi ha anat el rei emèrit Joan Carles.

En detall: Malgrat que no ha donat el nom del lloc exacte, la periodista ha explicat que la finca consta d'un munt de sales d'estar i habitacions de tipus suite.

A més, segons Martín Blázquez, Camil·la tenia reservat un sol dia de caça en una fina propera, però el mal temps va obligar a cancel·lar el pla perquè l'helicòpter que l'havia de dur no es podia enlairar.

D'on venim? En un tuit aquest dilluns al matí, Kate Middleton ha confirmat que va ser ella qui va manipular la fotografia on apareix amb els seus tres fills, i ha demanat perdó per la confusió que ha generat. La princesa de Gal·les fa dos mesos que va desaparèixer de la vida pública després de ser operada de l'abdomen.