La Jungla
La família reial, a l'abadia de Westminster per al dia de la Commonwealth
Foto: La família reial, a l'abadia de Westminster per al dia de la Commonwealth | X / @PoliticayModa
Monarquies

Capten una suposada Kate Middleton sortint amb William en cotxe: On anava ella?

Temps de lectura: 2 minuts
La família reial, a l'abadia de Westminster per al dia de la Commonwealth
Foto: La família reial, a l'abadia de Westminster per al dia de la Commonwealth | X / @PoliticayModa

Una possible Kate Middleton ha estat fotografiada al costat del príncep Guillem sortint en cotxe aquest dilluns del castell de Windsor. Hi ha dubtes sobre la identitat perquè la imatge és poc clara per la posició de la dona en el moment de la instantània. 

Per què és important? No estava previst que Kate fos vista en públic fins almenys Setmana Santa. Després de la cirurgia abdominal a què ha estat sotmesa i l'estada de dues setmanes en un hospital privat de Londres al gener, tota mena de teories, dubtes i rumors circulen al voltant de la seva salut. 

D'on venim? La foto corre per les xarxes poques hores després d'una gran polèmica: la princesa de Gal·les ha hagut de demanar disculpes per haver editat digitalment un retrat familiar publicat el Dia de la Mare.

Què en sabem? En el moment de la foto dubtosa, ella està dins un Range Rover blau mirant a través de la finestra contrària a la del fotògraf mentre William sembla llegir unes anotacions al telèfon.  

  • Daily Mail Online confirma, però, que la persona que està asseguda al costat del príncep de Gal·les sí és la seva dona.

Però... on anaven? El diari digital britànic afirma que William es dirigia a l'abadia de Westminster per al servei anual del Commonwealth Day però que Kate, en canvi, es dirigia a una cita privada.

  • Es desconeix cap a on anava la princesa de Gal·les.
  • Tot indica que la seva destinació es trobava en algun punt de la ruta del príncep, és a dir, en direcció al centre de Londres. 
  • En tot cas, el que sí és segur és que William ha arribat ben sol a les 14.45 a l'abadia per complir amb les seves obligacions durant l'acte on també han estat presents membres de la família reial com la reina Camilla i la princesa Anne.

La foto