La Jungla
Kate Middleton i la reina Letícia, en una imatge d'arxiu
Foto: Kate Middleton i la reina Letícia, en una imatge d'arxiu | EFE
Casa Reial

Kate Middleton no és l'única: els nyaps més grans de la família reial espanyola amb el Photoshop

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Kate Middleton i la reina Letícia, en una imatge d'arxiu
Foto: Kate Middleton i la reina Letícia, en una imatge d'arxiu | EFE

Kate Middleton ha confirmat aquest dilluns que va ser ella qui va manipular la polèmica fotografia familiar on surt amb els seus fills, mesos després de l'operació que la manté apartada de la vida pública. Abans que ella, la monarquia espanyola fa anys que acumula nyaps amb Photoshop.

Què en sabem? La pionera de les males edicions amb el Photoshop és la reina Sofia, que el 2005 va fer un muntatge horrorós per felicitar les Festes, asseguda al sofà al costat de Joan Carles amb Elionor en braços quan era un nadó. Els seus nets, enganxats d'una altra foto, seuen a terra. Aquesta és la imatge de la polèmica, de la qual tothom va parlar a la sobretaula del dinar de Nadal de fa 19 anys.

A més, aquesta no és l'única pífia dels Borbons pel que fa al mal ús de les eines d'edició ni l'única polèmica amb fotos estranyes. La més recent, quan el 2022 les infantes van anar amb els fills a visitar Joan Carles a Abu Dhabi i van compartir una imatge de Pablo Urdangarin sense cames. Abans havia estat molt comentada també la foto de Felip i Letícia a Mallorca l'estiu de 2018, amb Elionor projectant una ombra que li feia semblar Alfred Hitchcock; o la foto del braç de Letícia el 2011, quan un mal efecte lumínic feia creure que tenia un braç molt més prim que a la realitat.

Tornant a Kate Middleton: La princesa de Gal·les fa dos mesos que va desaparèixer de la vida pública després de ser operada de l'abdomen. Durant aquest temps, el palau de Buckingham no ha informat sobre l'estat de salut de la princesa i tampoc s'ha deixat veure davant de la mirada pública. Fins ara, quan els prínceps de Gal·les han compartit la polèmica imatge. 

Categoria: La Jungla