La Jungla
Kate Middleton reapareix dos mesos després
Foto: Kate Middleton reapareix dos mesos després | EFE
Monarquies

Ara sí, Kate Middleton reapareix: primeres fotos reals de la princesa de Gal·les dos mesos després

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Kate Middleton reapareix dos mesos després
Foto: Kate Middleton reapareix dos mesos després | EFE

Dos mesos després de la cirurgia abdominal, i una setmana més tard de la sonada polèmica de la foto familiar manipulada, Kate Middleton ha reaparegut en les últimes hores en unes imatges amb el príncep Guillem.

Què en sabem? Es tracta d'unes imatges de foto i vídeo publicades pel tabloide britànic The Sun i el portal sobre famosos TMZ, gravades per un ciutadà que comprava al mateix supermercat que ells a la localitat de Windsor, i que va enviar a la premsa el primer testimoni gràfic de la princesa després de la polèmica.

En detall: A les imatges es pot veure el matrimoni reial somrient i caminant tranquil·lament pel carrer, carregant bosses després de fer la compra. Kate Middleton apareix amb posat relaxat després de molts dies de dubtes sobre el seu estat de salut.

A més, experts en intel·ligència artificial han verificat que les imatges no han estat manipulades. Així, ara sí, aquest és el primer testimoni gràfic de la princesa de Gal·les després de la seva operació el passat mes de gener i tot el secretisme que ha envoltat el seu procés de recuperació.

D'on venim? Després de dos mesos sense notícies de Kate, la princesa va publicar una foto amb els seus fills la setmana passada per mostrar als ciutadans que es troba bé. Però la imatge havia estat editada amb Photoshop, i els dubtes sobre el seu estat de salut van créixer encara més. Finalment, la jove de Carles III va admetre que havia estat ella qui va manipular la foto, i va demanar perdó per la confusió que ha generat.

Un altre apunt: En les últimes hores s'ha estès la notícia que la BBC preparava un comunicat urgent sobre la família reial britànica i l'estat de salut de Kate Middleton, però es tracta d'una fake news. Periodistes de la cadena han negat públicament que Buckingham estigui a punt d'emetre cap comunicat televisat sobre la princesa de Gal·les.

Categoria: La Jungla