La Jungla
Carla Vigo, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Carla Vigo, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Casa reial

Carla Vigo, neboda de Letícia: la relació amb Elionor i Sofia i el cabreig de Victoria Federica

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Carla Vigo, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Carla Vigo, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Carla Vigo concedeix aquest dimecres a la revista Lecturas la seva entrevista més difícil, on parla de la seva família però també dels seus problemes de salut mental.

Què en sabem? Carla Vigo, filla de la desapareguda Érika Ortiz, té una gran relació personal amb la tieta Letícia. "És la millor, li dono suport en tot", diu a Lecturas. Una afirmació contundent, per aparcar les sospites que fa temps que les envolten, sobre un distanciament a la família.

En detall: Cal recordar que el passat mes de desembre Carla Vigo ja va concedir una entrevista al youtuber Ricky García on parlava àmpliament de la relació familiar, assegurava que visitava sovint el palau de la Zarzuela, que va definir com "una casa normal, tot i que sembli estrany"; i que durant tots la infantesa hi anava amb regularitat per jugar a nines amb les seves cosines Elionor i Sofia.

A més, Carla Vigo posa èmfasi també en la relació que manté amb les cosines. Malgrat que ja no es veuen tant com quan eren petites, amb Elionor a Saragossa i Sofia a Gal·les, assegura que estan en contacte i que s'intercanvien missatges de WhatsApp, perquè tot i que es veuen menys que abans, hi ha el mateix afecte entre elles.

Un altre apunt: Diferents són les coses amb una altra royal, Victoria Federica. Havien mantingut una bona relació en el passat, però Carla Vigo diu que la filla de la infanta Elena està enfadada amb ella des de fa temps. "Li vaig dir a un nòvio que tenia que em semblava molt llest per ser torero. Va ser un compliment, però ella està enfadada amb mi des d'aleshores", recorda.

Per acabar: Carla Vigo ha parlat també dels seus ja coneguts problemes de salut mental. La neboda reial recorda que van començar fins i tot abans que morís la mare. "Vaig tenir el primer atac d'ansietat quan tenia quatre anys", revela. Dos anys més tard, quan en tenia sis, va morir Érika Ortiz, i va ser aleshores quan va anar a teràpia psicològica per primera vegada.

Categoria: La Jungla