La Jungla
Sandra Barneda, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Sandra Barneda, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

FOTOS: Així és el pis de luxe on viu Sandra Barneda (amb la nòvia) al centre de Madrid

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Sandra Barneda, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Sandra Barneda, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Sandra Barneda ha donat per acabada amb èxit rotund una nova temporada de La isla de las tentaciones. Després de les bones dades d'audiència d'aquesta darrera edició, la presentadora catalana de Telecinco ja pot descansar per la feina ben feta a la seva casa de Madrid.

Què en sabem? Barneda va deixar Barcelona fa anys, i ara viu en un pis luxós de 200 metres quadrats al centre de Madrid. El domicili està molt a prop del que tenia la seva ex Nagore Robles quan estaven juntes, i ara el comparteix amb la seva nova nòvia Pascalle Paerel les vegades que la visita a la ciutat. 

En detall: La casa de la Sandra Barneda és tota acabada en fusta, tal com es pot veure a les fotografies. Destaca la sala d'estar d'estil rústic, amb el sofà tapissat, la biblioteca, el piano i la butaca amb un espai per prendre alguna cosa. El menjador, també tot de fusta, la xemeneia integrada al maó, la zona d'esport i l'habitació tota blanca són les altres estances que es poden veure a les seves xarxes socials.

Un altre apunt: Mentre Sandra Barneda refà la seva vida sentimental amb Pascalle Paerel, la seva ex Nagore Robles mostrava fa pocs dies la casa on ha anat a viure des que no estan juntes. La basca ha venut el pis que tenia al centre de Madrid i ara viu de lloguer en una urbanització de luxe, tal com va explicar Principal en aquest article amb imatge de la seva nova llar.