La Jungla
Sandra Barneda, presentadora de 'La isla de las tentaciones'
Foto: Sandra Barneda, presentadora de 'La isla de las tentaciones' | Telecinco
Famosos

Sandra Barneda, primer posat amb la nòvia holandesa: les seves declaracions més romàntiques

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Sandra Barneda, presentadora de 'La isla de las tentaciones'
Foto: Sandra Barneda, presentadora de 'La isla de las tentaciones' | Telecinco

Més d'un any després de començar la seva relació, Sandra Barneda per fi ha publicat una foto amb la seva nòvia Pascalle Paerel.

Què en sabem? Amb dues fotos en una illa paradisíaca, presumiblement a la República Dominicana, on Sandra Barneda grava La isla de las tentaciones, la presentadora catalana ha aprofitat per felicitar l'aniversari de la seva nòvia. És la primera vegada que les dues posen juntes per una foto pública.

Què diu? Les dues fotos de Sandra Barneda amb la nòvia van acompanyades d'una felicitació molt sentida. "Trobar el balanç és una de les coses més importants. Jo t'he trobat a tu. Per molts anys", escriu en anglès la presentadora. La segona foto té una altra frase: "Cada dia és una alegria amb tu".

Qui és la nòvia? Pascalle Paerel és originària dels Països Baixos i viu a Amsterdam. És ballarina i forma part del Ballet Nacional Holandès, una de les cinc millors companyies del món. També és fundadora de The Fashion Composers, una empresa de representació que funciona d'agència internacional de models i que ha treballat amb grans firmes com Burberry.

Un altre apunt: Mentre Sandra Barneda refà la seva vida sentimental, la seva ex Nagore Robles mostrava fa pocs dies la casa on ha anat a viure des que no estan juntes. La basca ha venut el pis que tenia al centre de Madrid i ara viu de lloguer en una urbanització de luxe, tal com va explicar Principal en aquest article amb imatge de la seva nova llar.