La Jungla
Bad Gyal i Mushkaa es graven cantant la seva nova cançó
Foto: Bad Gyal i Mushkaa es graven cantant la seva nova cançó | TikTok
Famosos

Bad Gyal i Mushkaa, les germanes Farelo, fan la primera cançó juntes en català (i és tot un èxit)

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Bad Gyal i Mushkaa es graven cantant la seva nova cançó
Foto: Bad Gyal i Mushkaa es graven cantant la seva nova cançó | TikTok

Bad Gyal i Mushkaa, les dues filles cantants de l'actor Eduard Farelo, han unit les seves veus per primera vegada per fer una cançó en català que ha vist la llum en les últimes hores. 

Què en sabem? Aquest dimecres al vespre, Mushkaa publicava a les seves xarxes socials l'avançament del tema SexeSexy. Es tracta de la primera vegada que les dues cantants de Vilassar de Mar fan una col·laboració, amb un títol que fa referència a l'últim àlbum de la Mushkaa, SexySensible. Així és com sona:

Què diu? L'avançament de la lletra que ha publicat la petita de les dues Farelo diu això: "Posa't romàntica, posa't satànica. Una maniàtica segueix la tàctica" mentre Bad Gyal i Mushkaa ballen. 

Reaccions: Les publicacions de Bad Gyal i Mushkaa a xarxes socials amb el seu nou tema s'han viralitzat en les últimes hores, amb la reacció també de les últimes persones que les han entrevistat. Entre ells, Juliana Canet o Manel Vidal de La Sotana, alguns dels que han entrevistat la Mushkaa últimament, que es posen les mans al cap per haver-se perdut l'exclusiva i perquè la cantant tirava pilotes fora quan li preguntaven per una col·laboració amb la germana.

Categoria: La Jungla