La Jungla
Eduard Farelo i Bad Gyal, a l'anunci dels Premis Gaudí 2020
Foto: Eduard Farelo i Bad Gyal, a l'anunci dels Premis Gaudí 2020 | Acadèmia del Cinema Català
Famosos

Eduard Farelo, defensa aferrissada de la seva filla Bad Gyal: "És absurd que l'acusin de nepotisme"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Eduard Farelo i Bad Gyal, a l'anunci dels Premis Gaudí 2020
Foto: Eduard Farelo i Bad Gyal, a l'anunci dels Premis Gaudí 2020 | Acadèmia del Cinema Català

Les noves generacions ja el coneixen més com "el pare de Bad Gyal" que no pas pel nom i cognom: Eduard Farelo. El fenomen musical de la seva filla sembla imparable, una feina que –diu– és mèrit exclusiu d'ella.

Què sabem? En una entrevista al diari digital Vilaweb, l'actor de Com si fos ahir carrega contra els mitjans de comunicació que es refereixen a l'Alba Farelo (nom real de Bad Gyal) com una "nepobaby", és a dir, algú que ha pogut assolir la fama de forma molt més ràpida gràcies a connexions familiars.

Què diu Eduard Farelo?

  • "L’única cosa que m’emprenya és que alguns mitjans fan servir la paraula nepobaby per parlar de l’Alba".
  • "Els deu donar clics, però trobo absurd que acusin de nepotisme la meva filla. Què hi pinto jo, en la carrera musical de l’Alba?".
  • "Com es pot pensar que jo, un pobre actor d’aquest petit país, li he donat un cop de mà perquè una gran discogràfica firmi amb ella? És absurd!".
  • "Em sap greu. Ho fan per desmerèixer-la, per treure valor a la seva feina. De vegades són mitjans importants i em toca els ous".

A més, l'intèrpret ha confessat també que està "absolutament encantat" que se'l conegui com el pare de Bad Gyal. "Això significa que a ella li va bé, i que jo em puc prendre les coses amb una més calma. Ja m’està bé, que tinc 52 anys", reflexiona Farelo senior.

Un altre apunt: Entre els cinc fills de l'Eduard Farelo, n'hi ha una altra que també comença a despuntar al món de la música. Es tracta de l'Irma, de només 18 anys, que canta amb el pseudònim de Mushkaa. De la relació de les dues amb la fama, i dels missatges negatius que reben a les xarxes socials, l'actor apunta: "Si hagués rebut la meitat d’odi que elles, seria incapaç de pujar dalt d’un escenari. Nosaltres, al començament, llegíem una mala crítica teatral i estàvem quatre dies fent malament l’obra per culpa d’això". 

Per acabar: Bad Gyal ha estat notícia els últims dies pels concerts multitudinaris de Barcelona i Madrid (amb 17.000 i 18.000 persones respectivament). Un tsunami de fans que l'actor relativitza. Afirma que s'ha assegurat de fer entendre a la seva filla que l'èxit és passatger. "La gent que t’idolatra, igual que la gent que parla malament de tu, ho fan sense consciència de qui ets realment. L'Alba ho havia viscut abans a casa, i llavors ho ha pogut afrontar amb una certa tranquil·litat", exposa. "Al final tot plegat són focs d’artifici que no tenen gaire importància. De la mateixa manera que ha vingut, se n’anirà".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Música Sèries