La Jungla
Laura Escanes, a la sala d'estar de casa seva
Foto: Laura Escanes, a la sala d'estar de casa seva | Instagram
Influencers

Laura Escanes obre les portes de casa i mostra la seva sala d'estar a l'última moda

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Laura Escanes, a la sala d'estar de casa seva
Foto: Laura Escanes, a la sala d'estar de casa seva | Instagram

Laura Escanes és tot un referent no només de la moda, sinó també per que fa a l'interiorisme. Al seu compte d'Instagram, la influencer de Barcelona resident a Madrid ha mostrat una vegada més com és casa seva per dins, i les fotos no han deixat ningú indiferent.

Què en sabem? Laura Escanes ha aconseguit que els seus seguidors la coneguin pel seu estil alegre, que representa amb els colors que sempre porta a la roba. Uns colors que ha decidir plasmar també a casa seva, fent de la sala d'estar un espai a l'última moda.

En detall: En les últimes hores, el portal especialitzat El Mueble ha fet un recull de les fotos compartides per Escanes. S'hi pot veure com les formes geomètriques i el rosa del sofà són els protagonistes de l'estança. També alguna picada d'ullet a l'art i la lectura, amb portades cridaneres, i fins i tot una bola de discoteca en una tauleta auxiliar rosa per ampolles de vi.

Per acabar: Laura Escanes es va mudar en aquesta casa el 2022, després de la separació de Risto Mejide. Aquí viu ella sola amb la seva filla Roma. Tots els detalls de com és el pis es troben en aquest reportatge que Principal va fer quan la influencer va decidir comprar l'habitatge per valor d'un milió d'euros.