La Jungla
Sandra Barneda i Nagore Robles en una imatge a la televisió
Foto: Sandra Barneda i Nagore Robles en una imatge a la televisió | Telecinco
Famosos

Nagore Robles ven el pis espectacular on vivia amb Sandra Barneda: li paguen això i se'n va a un altre de luxe

Barcelona.
Actualitzat: Divendres, 8 de març de 2024. 17:05
Temps de lectura: 1 minut
Sandra Barneda i Nagore Robles en una imatge a la televisió
Foto: Sandra Barneda i Nagore Robles en una imatge a la televisió | Telecinco

Nagore Robles ha deixat casa seva al centre de Madrid, el pis a tocar de la Puerta del Sol on vivia amb la Sandra Barneda. Amb els diners llogarà un immoble en una urbanització de luxe.

Què en sabem? Nagore va vendre casa seva a finals de 2023. Quan la va comprar el 2018 li va costar 275.000 euros, un cinquè pis espectacular amb cinc habitacions pels quals ara haurà ingressat al voltant de 300.000 euros.

En detall: Després de vendre el pis on vivia amb la presentadora catalana, Nagore Robles comença una nova vida en un pis de planta baixa a la urbanització La Finca, una zona residencial de luxe a Pozuelo de Alarcón.

Com és? La nova casa de Nagore Robles fa 120 metres quadrats. Hi ha dues habitacions i plaça de parquing. A més, la urbanització té piscina i gimnàs, en un espai envoltat de 12.000 metres quadrats de vegetació.

En xifres: El pis que ha agafat la col·laboradora basca de televisió està valorat en 1,2 milions d'euros, tot i que ella se n'ha anat de llogar per uns 3.000 euros al mes.