La Jungla
Ana Terradillos, en una imatge a la televisió
Foto: Ana Terradillos, en una imatge a la televisió | Telecinco
Famosos

Ana Terradillos, enamorada d'un empresari de Barcelona: així és la seva relació

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Ana Terradillos, en una imatge a la televisió
Foto: Ana Terradillos, en una imatge a la televisió | Telecinco

Ana Terradillos, presentadora del programa matinal de Telecinco, va ser dimarts a la nit acompanyant el seu home en una de les seves nits més especials, donant el tret de sortida a la setena edició del Saló d'Art Modern de Madrid (SAM).

Què en sabem? Ana Terradillos surt amb l'empresari barceloní Jorge Alcolea, galerista i impulsor de la Sala Nonell al barri de Sant Gervasi-Galvany. Aquesta setmana s'ha desplaçat a Madrid per exposar part de les seves obres, que es podran visitar entre un total de 400 on hi ha representats artistes com Picasso, Tàpis, Sorolla o Chillida.

Qui és? Jorge Alcolea és un empresari de la zona alta de Barcelona. És parella de l'Ana Terradillos des del 2013, i la seva relació ja està tan consolidada que la presentadora s'hi refereix com el seu "marit" malgrat que mai no s'han casat. La família la completen els tres fills d'ell, d'un matrimoni anterior, i la seva gossa Trufa.

Què diu? Malgrat que no li agrada parlar de la seva vida privada, hi ha unes declaracions de l'Ana Terradillos parlant del seu nòvio a la revista Diez Minutos. A la revista del cor deia: "És galerista d'art i una persona a qui li encanta el món del periodisme. Està molt orgullós del que faig, i jo del que fa ell. És un suport fonamental en moments complicats. M'ajuda molt i estic molt contenta amb ell".