La Jungla
David Broncano, presentador de 'La Resistencia'
Foto: David Broncano, presentador de 'La Resistencia' | Movistar Plus+
Televisió

Terratrèmol televisiu: TVE fitxa Broncano per competir amb 'El Hormiguero' i escurça l'informatiu

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
David Broncano, presentador de 'La Resistencia'
Foto: David Broncano, presentador de 'La Resistencia' | Movistar Plus+

David Broncano se'n va a TVE, segons el diari ABC. L'humorista i presentador de La Resistencia de Movistar+ serà la gran aposta de la televisió pública per la pròxima temporada, amb la intenció de competir amb El Hormiguero pel prime time.

Què en sabem? Segons ABC, Broncano durà el seu programa a TVE a partir de la temporada 2024-25. La televisió pública també hauria decidit escurçar el Telediario 2 per fer espai a la seva nova gran aposta, després de la marxa de Carlos Franganillo a Telecinco.

En detall: Precisament hauria estat Telecinco qui s'hauria interessat primer per fitxar Broncano, però TVE va fer una passa endavant amb una contraoferta quan es va assabentar que Mediaset també volia el presentador.

A més, amb l'arribada de David Broncano, TVE pretén millorar les dades d'audiència del seu prime time, que únicament destaquen quan s'emeten programes de l'estil de Masterchef. El passat mes de febrer, TVE va enregistrar unes dades d'audiència per sota del 10%, per darrere d'Antena 3 i Telecinco. L'arribada del presentador hauria de ser un revulsiu per millorar els números.

Un altre apunt: TVE busca també atrapar el públic jove que ara no té, com ja fa temps que ha intentat amb èxit notable a través del canal juvenil Playz.

Categoria: La Jungla