La Jungla
Silvia Intxaurrondo, durant la tensa entrevista amb Alberto Núñez Feijóo
Foto: Silvia Intxaurrondo, durant la tensa entrevista amb Alberto Núñez Feijóo | TVE
Famosos

Silvia Intxaurrondo (TVE) esclata contra El Mundo i els acusa de fer 'fake news' sobre ella

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Silvia Intxaurrondo, durant la tensa entrevista amb Alberto Núñez Feijóo
Foto: Silvia Intxaurrondo, durant la tensa entrevista amb Alberto Núñez Feijóo | TVE

Polèmica entre Silvia Intxaurrondo i el diari El Mundo, que aquest dilluns publicava una informació sobre la renovació de contracte de la presentadora per una xifra astronòmica. Ella ho nega i els acusa de fer fake news.

Què en sabem? Aquest dilluns, El Mundo publicava a la seva secció de televisió que RTVE havia renovat Silvia Intxaurrondo per 537.000 euros el 17 de juliol de 2023, el mateix dia de la dura entrevista a Alberto Núñez Feijóo a La hora de La 1, per dos anys més al capdavant del seu programa. Una informació desmentida hores més tard per la pròpia presentadora.

Què diu? A través del seu compte de Twitter, Intxaurrondo ha acusat El Mundo de mentir. "Això vostre amb les notícies falses comença a ser greu. Ni les xifres ni les dates són correctes", els acusa abans de demanar una rectificació. Afegeix: "Prendre OK Diario com a font fiable també és per fer-s'ho mirar".

Reacció: Després de veure la polèmica generada, la periodista Esher Mucientes, responsable d'aquesta informació, ha sortit al pas de les acusacions i s'ha defensat assegurant que ha tingut accés al document on apareix la renovació de Silvia Intxaurrondo amb aquestes dades "i molts altres contractes".

D'on venim? El mateix dia de la suposada renovació de contracte, Silvia Intxaurrondo i Alberto Núñez Feijóo van protagonitzar una tensa trobada a TVE per les preguntes incisives d'ella i les evasives d'ell. Sobre la taula, temes com els pactes del PP amb Vox després de les eleccions municipals, o afirmacions que havia fet posant en dubte el vot per correu, al més pur estil Donald Trump, van posar el líder popular contra les cordes.

Categoria: La Jungla