La Jungla
Ana Rosa Quintana al seu programa, i Ada Colau al cercle
Foto: Ana Rosa Quintana al seu programa, i Ada Colau al cercle | Telecinco | Instagram
Famosos

Dards creuats entre Colau i Ana Rosa: "Barcelona és una ciutat de 'perroflautes'"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Rosa Quintana al seu programa, i Ada Colau al cercle
Foto: Ana Rosa Quintana al seu programa, i Ada Colau al cercle | Telecinco | Instagram

Polèmica amb Ana Rosa Quintana per les seves opinions de menyspreu sobre Barcelona al programa d'aquest dimarts. La presentadora va a la desesperada per cridar l'atenció i remuntar les audiències nefastes que fa cada tarda a Telecinco, i ha trobat que una bona manera podria ser generant controvèrsia parlant malament de la capital de Catalunya.

Què en sabem? A la seva taula d'actualitat, Ana Rosa Quintana celebrava la notícia que les grans fortunes escullen Madrid per instal·lar-se. "Si porten diners, no posarem pegues", deia abans de comparar la situació a la capital espanyola amb el que passa a Barcelona. "Com a madrilenya m'omple d'orgull", opinava just abans de llançar la seva crítica anticatalana.

Què diu?

  • "No paguen impostos aquí perquè no generen feina aquí, però els volem aquí perquè hi hagi llocs de feina als restaurants, les botigues... perquè consumeixin"
  • "Què volem? Que vinguin els perroflautes com abans? Que ens passi com a Barcelona i vinguin els perroflautes"
  • "Barcelona podria ser la millor ciutat d'Espanya perquè té mar, però els últims governs l'han anat degradant"
  • "M'encanta Barcelona, però el govern Colau la va degradar molt. Està ressorgint, però el fenomen de Madrid és allà".

Reacció: Després dels atacs rebuts per la presentadora, Ada Colau ha respost a través del seu Instagram. L'exalcaldessa ha explicat que la seva mare l'havia avisat sobre els insults de l'Ana Rosa i que hauria de denunciar-la. "Quan vaig veure el que havia dit, vaig quedar perplexa i finalment vaig riure una estona", diu Colau abans de lamentar que la de Telecinco és "una dona molt de dretes i molt classista". Un al·legat que ha acabat amb una defensa de la seva gestió perquè el que Quintana anomena "perroflautes" per ella "és democràcia".

Un altre apunt: Des que es va estrenar el passat mes de setembre a la franja que ocupaven Jorge Javier Vázquez i Sálvame, TardeAR ha demostrat que és una aposta fracassada en termes d'audiència a Telecinco. Ana Rosa no és competència pel programa de Sonsoles Ónega a Antena 3 i acumula xifres que amb prou feines arriben al 10% de quota de pantalla.