La Jungla
Jordi Gil, increpat per una manifestant ultra a Madrid
Foto: Jordi Gil, increpat per una manifestant ultra a Madrid | TV3
Televisió

Una ultra increpa en directe el reporter de TV3 a Madrid: "Fora d'aquí! A buscar Puigdemont"

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 21 de febrer de 2024. 13:32
Temps de lectura: 1 minut
Jordi Gil, increpat per una manifestant ultra a Madrid
Foto: Jordi Gil, increpat per una manifestant ultra a Madrid | TV3

Incident en directe amb TV3 a la manifestació de pagesos aquest dimecres al centre de Madrid, una protesta que fa dies intenta monopolitzar l'extrema dreta espanyola. No ha estat l'única agressió a la premsa.

Què en sabem? En una connexió de Jordi Gil des de la Puerta de Alcalá pel Tot es mou de TV3, una manifestant ha intentat interrompre el directe amb les seves consignes catalanòfobes mentre brandava una bandera d'Espanya davant la càmera.

Què diu la manifestant ultra?

  • "Que ets, català? Fora d'aquí, a Catalunya!"
  • "Espanya és dels espanyols i Catalunya dels catalans"
  • "A buscar Puigdemont!"

En detall: Davant dels crits de la manifestant ultradretana que l'increpava, Gil ha mantingut la calma en tot moment. "Hi ha una mica de tots els perfils, cadascú expressa el seu sentiment", deia en directe mentre Helena Garcia Melero subratllava que hi havia "una veïna molesta la connexió" de la televisió catalana.

A més, aquesta no ha estat l'única agressió als mitjans de comunicació aquest dimecres a la protesta dels agricultors al centre de Madrid. Un equip del programa Al Rojo Vivo de La Sexta ha estat agredit a cops i empentes quan era a l'exterior del Ministeri d'Agricultura. Els agressors han trencat una càmera.

Categoria: La Jungla