La Jungla
Isabel Díaz Ayuso canta 'Facha' a 'Polònia'
Foto: Isabel Díaz Ayuso canta 'Facha' a 'Polònia' | TV3
Televisió

'Polònia' de TV3 arrasa amb Ayuso parodiant 'Zorra': "Dicen que soy solo una facha"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Isabel Díaz Ayuso canta 'Facha' a 'Polònia'
Foto: Isabel Díaz Ayuso canta 'Facha' a 'Polònia' | TV3

Isabel Díaz Ayuso és una fatxa, diu ella mateixa a la paròdia viral del tema Zorra de Nebulossa que n'ha fet Polònia de TV3. La setmana que els valencians han guanyat el Benidorm Fest i han estat escollits per anar a Eurovisió, el programa satíric s'hi ha inspirat per fer un dels gags més comentats de l'any.

Què en sabem? Amb el títol Facha, en comptes de Zorra, TV3 fa befa de les últimes polèmiques de Díaz Ayuso. Dur la Fórmula 1 a Madrid, igual que el PP de València anys enrere; la burla de la sequera a Catalunya, atacs als catalans també pels toros, i fins i tot la voluntat de fer uns Jocs Olímpics, després de cinc candidatures fracassades. 

En detall: Al vídeo apareixen també José María Aznar i José Luis Martínez Almeida, que fan la pilota a una Ayuso que aspira a ser la propera líder del PP. "Se acerca ya mi momento, ¿y qué hacemos con Alberto?", demanen al vídeo, en referència a Feijóo.

Reaccions: El videoclip de Facha al compte de Twitter de Polònia acumula més de 600.000 reproduccions des d'aquest dijous a la nit, milers d'interaccions i centenars de comentaris, i ha esdevingut absolutament viral en les últimes hores.