La Jungla
Helena Garcia Melero, aquest dijous a 'Tot es mou'
Foto: Helena Garcia Melero, aquest dijous a 'Tot es mou' | TV3
Televisió

Melero fitxa una ex 8tv pel seu programa: nova feina d'una presentadora top a TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Helena Garcia Melero, aquest dijous a 'Tot es mou'
Foto: Helena Garcia Melero, aquest dijous a 'Tot es mou' | TV3

Tot es mou té una nova col·laboradora, que aquest dijous s'ha estrenat a la secció sobre temes del cor i safareig: Renata Zanchi, que havia estat presentadora de 8tv i La Sexta.

Què en sabem? Aquest dijous, la presentadora i model italiana Renata Zanchi ha conduït la secció del cor de Tot es mou, acompanyada de Jaume Borja i Vanessa Hogarth, amb alguns dels temes de la setmana pel que fa a famosos internacionals com el cas de les fotos falses de Taylor Swift o els escàndols econòmics de Chiara Ferragni. Així ha estat el seu primer dia a TV3:

D'on venim? Abans d'estrenar-se a la televisió pública, Renata Zanchi havia estat a 8tv com a presentadora de Tu sí, tu no, el programa de cites que la televisió de Nicola Pedrazzoli va emetre els diumenges durant mesos el 2022.

A més, Renata Zanchi havia estat col·laboradora habitual de Zapeando de La Sexta abans de fer el salt a la televisió a Catalunya amb 8tv (i ara TV3). Es dona la circumstància que el programa de Dani Mateo s'ha nodrit amb el temps d'altres cares famosíssimes de 8tv, com la lleidatana Ares Teixidó, que després del seu Ares Revolution a la tele catalana treballa ara de tertuliana a Zapeando.

Categoria: La Jungla