La Jungla
Sofia Coll, en un concert al Palau Sant Jordi
Foto: Sofia Coll, en un concert al Palau Sant Jordi | Instagram
Famosos

Una presentadora de TV3, gran favorita del Benidorm Fest per anar a Eurovisió

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Sofia Coll, en un concert al Palau Sant Jordi
Foto: Sofia Coll, en un concert al Palau Sant Jordi | Instagram

TVE escalfa motors pel Benidorm Fest 2024, que arranca aquest dimarts per escollir qui anirà a Eurovisió. Aquest any, amb una catalana com a gran favorita: Sofia Coll, exconcursant d'Eufòria i presentadora de TV3.

Què en sabem? Aquest dimarts a la nit, Sofia Coll participarà a la primera semifinal per obtenir el passi a la final de dissabte i intentar guanyar així el seu bitllet a Eurovisió. No ho tindrà fàcil pel nivell d'aquest any, però la barcelonina és entre les preferides per guanyar el concurs.

En detall: Amb el seu Here to stay, Sofia Coll podria dur el català a Eurovisió per primer cop representant Espanya (Andorra ha enviat temes en català sempre que hi ha participat). Només seria un fragment de la cançó, que diu el següent: "Perdoneu, que no he parlat català. I de casa no s’ha de renunciar. Em saluden quan passo pel carrer. No m’atabalo dic cheese passi-ho bé".

  • Roger Padrós és l'altre aspirant que vol enviar un tema en català. En el seu cas, la cançó es titula El Temps i la lletra sí que està totalment en la nostra llengua.

Qui és? Sofia Coll va començar la seva aventura a la televisió com a participant de La Voz Kids, tot i que es va fer àmpliament famosa a Catalunya per la seva participació a Eufòria de TV3. Després de quedar en quarta posició, es va quedar treballant per la CCMA com a presentadora d'un dels formats d'EVA, el canal juvenil de 3Cat.