La Jungla
Francesc Garriga amb Ricard Ustrell
Foto: Francesc Garriga amb Ricard Ustrell | Catalunya Ràdio
Famosos

Francesc Garriga (TV3) narra el terror que viu prop de casa: "Maten gent cada setmana"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Francesc Garriga amb Ricard Ustrell
Foto: Francesc Garriga amb Ricard Ustrell | Catalunya Ràdio

Francesc Garriga fa dos anys i mig que és als EUA, fent de corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio. Aquest dijous, el periodista ha estat a El matí amb Ricard Ustrell per parlar de la seva aventura americana.

Què en sabem? Des dels estudis de l'avinguda Diagonal de Barcelona, Francesc Garriga ha parlat d'un tema que és a l'ordre del dia i que preocupa bona part de la societat nord-americana: els tirotejos. Una trista realitat que aquesta setmana és notícia pel tiroteig a Kansas City a la rua de la Super Bowl. Està tan normalitzat que no fa articles fins que no hi ha més de cinc morts.

Què diu?

  • "Jo visc al centre de Washington DC, i al voltant de casa meva maten gent cada setmana"
  • "No em sento insegur. Estic acostumat al fet que quan sents les sirenes, i veus que hi ha més de tres cotxes de policia, hi ha hagut un tiroteig"

A més, Francesc Garriga ha parlat d'un altre problema als EUA, en aquest cas la manca de cobertura sanitària universal. Tal com ha explicat, el fet que no hi hagi accés al metge per tothom fa que alguns ciutadans continuïn treballant fins als 80 anys per poder tenir assegurança mèdica.