La Jungla
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

El trist destí de La Morera, el mas que Rauw Alejandro va comprar per la Rosalía a Manresa

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rauw Alejandro continua amb la seva vida, després que Rosalía trenqués amb ell de sobte poc després d'anunciar el seu compromís. El cantant va deixar Barcelona de seguida i se'n va tornar a Puerto Rico, però hi ha una cosa que encara el manté unit a la catalana: La Morera, la masia modernista que va comprar a Manresa.

Què en sabem? Des que Rosalía i Rauw Alejandro es van separar el passat mes de juliol, La Morera es manté totalment buida i sense rebre cap visitant. Tampoc se sap què en pensa fer el porto-riqueny, que té la titularitat de la casa. Va ser ell qui va comprar-la per dos milions d'euros en un gest d'amor cap a la seva nòvia, lligada emocionalment a la ciutat perquè els avis eren d'allà. 

En detall: La casa d'en Rauw a la capital del Bages fa 2.624 metres quadrats i té deu habitacions, un pati i zona de barbacoa, piscina i jacuzzi. A més, al seu voltant hi ha 30 hectàrees de terreny propietat del cantant. Principal en va compartir totes les imatges fa pocs mesos en aquest ampli reportatge.

Un altre apunt: Més enllà de la casa de Manresa, en el moment de la separació Rosalía i Rauw Alejandro vivien junts en un espectacular pis de lloguer a la Casa Burés de Barcelona. L'edifici és al bell mig de la Dreta de l'Eixample, i s'hi lloguen habitatges de luxe per un preu entre 9.500 i 11.500 euros mensuals.

Categoria: La Jungla