La Jungla
Marc Márquez i Gemma Pinto, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc Márquez i Gemma Pinto, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Marc Márquez, enamoradíssim de Gemma Pinto i un lleig a la seva ex: "He estat 10 anys solter"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Marc Márquez i Gemma Pinto, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc Márquez i Gemma Pinto, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Marc Márquez i Gemma Pinto passen el seu primer Sant Valentí junts, després de començar la seva relació la primavera passada. Una història d'amor de la qual ha parlat en les últimes hores en una entrevista.

Què en sabem? Márquez ha explicat a DAZN que l'aparició de la influencer a la seva vida ha estat un revulsiu, i ha assegurat que l'horitzó que planteja en la seva nova relació és "que sigui per sempre". Així, el pilot de Cervera ja pensa a formar una família amb ella. Però si bé és cert que les declaracions sobre la nòvia han omplert titulars, tampoc no ha passat desapercebut el menyspreu a la seva ex.

Què diu Marc Márquez?

  • "He tingut la sort de conèixer una noia meravellosa que m’ajuda i em fa sentir molt feliç. Això ajuda a tenir una calma important"
  • "Havia estat pràcticament deu anys solter i ara estic enamorat, amb flors i focs artificials"

En detall: Sorprèn que Márquez digui que feia una dècada que estava solter, quan fa poc més de dos anys que va trencar amb la seva nòvia anterior, la model Lucía Rivera. Una ruptura que primer va semblar amistosa, però que va fer un gir mesos més tard quan ella va definir la seva relació de "tòxica".

  • Abans, el campió del món de motociclisme sortia amb una altra noia de Cervera que el va deixar perquè ell sempre era fora amb les motos.
Categoria: La Jungla