La Jungla
Ana Rosa Quintana, en una imatge a la televisió. En petit, Sonsoles Ónega riu
Foto: Ana Rosa Quintana, en una imatge a la televisió. En petit, Sonsoles Ónega riu | Telecinco
Televisió

Ana Rosa, ensorrada: el director de 'TardeAR' l'abandona i marxa amb Sonsoles Ónega

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Ana Rosa Quintana, en una imatge a la televisió. En petit, Sonsoles Ónega riu
Foto: Ana Rosa Quintana, en una imatge a la televisió. En petit, Sonsoles Ónega riu | Telecinco

Ana Rosa Quintana no ho havia vist venir. Després de mesos acumulant audiències nefastes, i de comprovar que el seu programa no interessa, la presentadora ha perdut ara un pilar fonamental de TardeAR: el seu director ha renunciat i marxa a treballar amb Sonsoles Ónega, la seva màxima competidora.

Què en sabem? Tal com ha avançat el portal Algo Pasa TV en les últimes hores, Joseba Gastesi, que ha sigut director de TardeAR durant els primers cinc mesos del programa, ha decidit que plega. Una decisió encara més flagrant per Ana Rosa després de saber que abandona per unir-se a l'equip de Y ahora Sonsoles d'Antena 3, la seva competència directa, que cada tarda supera amb escreix els números que registra Quintana.

En detall: No es coneixen els motius que han dut Gastesi a saltar de Telecinco a Antena 3, però sí que se sap ja quina serà la seva nova feina. Des d'aquesta setmana, el fins ara director de TardeAR farà de subdirector del programa de Sonsoles Ónega.

D'on venim? Des que es va estrenar el passat mes de setembre a la franja que ocupaven Jorge Javier Vázquez i Sálvame, TardeAR ha demostrat que és una aposta fracassada en termes d'audiència a Telecinco. Ana Rosa no és competència per Sonsoles Ónega i acumula xifres que amb prou feines arriben al 10% de quota de pantalla.