La Jungla
Daniela Blume, embarassada a Caldea
Foto: Daniela Blume, embarassada a Caldea | Instagram
Televisió

Famosa presentadora catalana, embarassadíssima a Andorra: pla a Caldea abans de parir

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Daniela Blume, embarassada a Caldea
Foto: Daniela Blume, embarassada a Caldea | Instagram

Daniela Blume compta els dies que li falten per ser mare, després d'anunciar l'estiu passat que espera el seu primer fill als 39 anys. En les últimes hores, la presentadora i col·laboradora de televisió ha publicat unes imatges a Andorra abans de donar a llum.

Què en sabem? Aquest dimarts, Daniela Blume ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram el seu pla per relaxar-se abans de donar a llum: la sexòloga de Mataró és al balneari de Caldea, a Escaldes-Engordany, fent un viatge de plaer quan li queda ben poquet per convertir-se en mare primerenca. Aquestes són les imatges que ha publicat ella mateixa pels seus fans.

 

A més, fa pocs dies, la mataronina coneguda per formats de la ràdio i la televisió tan populars com Ponte a Prueba, Crónicas Marcianas o Supervivientes, parlava també de com és el sexe en aquesta nova etapa de l'embaràs. Un tema que la va fer enfadar públicament. "És difícil tenir sexe embarassada?", preguntava un fan abans d'esclatar: "La pregunta és tan gilipolles que em fa pena el concepte limitat que aquest noi té de l'embaràs i la sexualitat".

Què diu? Des del seu compte, Blume va explicar: "El sexe ocorre, des de la intimitat i l'expansió de l'amor. Per què hauria de ser difícil? A part que una cosa difícil o fàcil és relativa i mental. És diferent i el sexe és infinit, no és només ficar-la", va tancar amb contundència.

D'on venim? Daniela Blume no va donar gaire més dades del seu embaràs quan el va fer públic el passat mes d'agost, més enllà del fet que sortia de comptes a finals de febrer o principis de març de 2024. A més, molt gelosa de la seva vida privada, tampoc no ha transcendit si vol ser mare soltera o si actualment té una parella amb qui ha decidit tenir un fill.