La Jungla
Daniela Blume, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Daniela Blume, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Daniela Blume, embarassada del seu primer fill

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Daniela Blume, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Daniela Blume, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Daniela Blume espera un fill als 38 anys. Així ho ha anunciat ella mateixa en les últimes hores, amb unes fotografies prenent un bany a la muntanya. Mare primerenca, es troba a la setmana 14 d'embaràs.

Què en sabem? La mataronina Daniela Blume, coneguda per formats de la ràdio i la televisió tan populars com Ponte a Prueba, Crónicas Marcianas o Supervivientes, ha anunciat aquest dimecres que espera el seu primer fill. Tot just acaba d'entrar en el segon trimestre de l'embaràs, i té una panxa molt incipient que és gairebé imperceptible.

En detall: Daniela Blume no ha donat gaire més dades, més enllà del fet que es troba a la setmana 14 de gestació, suficient per calcular que espera el fill per a principis de març de 2024.

A més, molt gelosa de la seva vida privada, tampoc no ha transcendit si la Daniela vol ser mare soltera o si actualment té una parella amb qui ha decidit tenir un fill.

Sobre això, l'última parella coneguda de Daniela Blume és Andrés Sanjuán. Les informacions sobre la seva història d'amor es remunten a l'any 2017, quan la locutora participava a GH VIP 5. En aquell moment, ella tenia 37 anys i el seu nòvio, que feia de model, en tenia 20. Per motius que es desconeixen, la relació entre ells es va acabar trencant.