La Jungla
Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Aitana torna amb el seu ex: fotos enxampats junts de viatge a Islàndia

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Aitana és de les que creu en les segones oportunitats. Almenys això és el que sembla després de saber que ha estat enxampada de viatge per Islàndia amb el seu exnòvio, Sebastián Yatra.

Què en sabem? En les últimes hores s'han filtrat unes fotos de la parella a Islàndia en plena època d'aurores boreals. Podria semblar que les imatges són del viatge que van fer junts l'estiu passat al país insular, però tal com apunta l'influencer del cor Abel Planelles el pentinat de l'Aitana –que es va sotmetre a un canvi de look radical fa pocs dies– demostra que les fotos són d'ara.

En detall: Fa només tres mesos que Sebastián Yatra va anunciar per sorpresa la seva ruptura amb Aitana, sense que mai abans haguessin confirmat la seva relació de manera oficial. Des d'aleshores, tots dos s'han alliberat i han parlat obertament de la relació que havien mantingut en els últims mesos.

A més, Yatra va donar una pista sobre la seva separació fa pocs dies al podcast de Vicky Martin Berrocal, quan va assegurar que les seves relacions havien de ser de menys d'un any perquè a partir d'aleshores corria el risc de començar a ser infidel. Ai, Aitana...!

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Música