La Jungla
Amancio Ortega, en una imatge d'arxiu i Rosalía al cercle visitant Inditex
Foto: Amancio Ortega, en una imatge d'arxiu i Rosalía al cercle visitant Inditex | EFE
Famosos

Amancio Ortega porta la catalana més internacional a la seu d'Inditex i desferma la bogeria

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Amancio Ortega, en una imatge d'arxiu i Rosalía al cercle visitant Inditex
Foto: Amancio Ortega, en una imatge d'arxiu i Rosalía al cercle visitant Inditex | EFE

Sorpresa majúscula aquest dimarts a la seu d'Inditex a La Corunya, pel regal que Amancio i Marta Ortega havien preparat als seus treballadors en forma de visita d'una superfamosa. Ni més ni menys que Rosalía, que ha desfermat la bogeria a les oficines de l'empresa.

Què en sabem? Tal com es pot veure a les imatges que ha compartit Highxtar a les seves xarxes socials, Rosalía ha estat aquest dimarts al matí a les oficines de la seu central d'Inditex,on ha fet una visita sorpresa als treballadors, que l'han rebut primer amb incredul·litat, i després entre crits i aplaudiments. Aquí les imatges de la visita de la cantant:

En detall: Segons avança La Voz de Galicia, Rosalía era a les oficines d'Inditex en el marc d'una nova col·laboració amb la marca, la segona en els últims anys. Cal recordar que el 2018, la diva de Sant Esteve Sesrovires ja va ser imatge de Pull and Bear, una de les firmes del grup.

Per acabar: Sobre la visita d'aquest dimarts, Rosalía hi ha anat acompanyada de Marta Ortega, filla d'Amancio Ortega i presidenta del grup, i també del seu marit Carlos Torretta, que també s'han fet fotos amb la cantant, com la resta de treballadors.

Categoria: La Jungla