La Jungla
Rosalía, amb un ram de flors en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, amb un ram de flors en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rosalía confirma la relació amb un petó apassionat a Jeremy Allen White davant de càmeres

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía, amb un ram de flors en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, amb un ram de flors en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rosalía va a totes amb Jeremy Allen White i ja no s'amaga. Malgrat que ho havia confirmat el seu entorn, cap dels dos ha explicat encara públicament que són parella. Però després de mesos de relació, de vegades una imatge val més que mil paraules, i la cantant catalana ha confirmat en les últimes hores i amb un petó de pel·lícula el que tothom ja sabia.

Que en sabem? Rosalía i Jeremy Allen White passejaven com una parella d'enamorats més a la nit per Los Angeles, quan s'han aturat davant d'un cotxe a parlar. Després d'una tendra abraçada i un somriure murri, l'autora de Milionària, agafa el seu nòvio del cap i li fa un petó de cinema que ha quedat enregistrat a les càmeres dels paparazzis. Aquestes són les fotos del petó més esperant, que confirma que Rosalía té nòvio nou després de Rauw Alejandro.

D'on venim? El passat mes d'octubre van començar a créixer els rumors sobre la suposada nova relació de Rosalía. Des d'aleshores, la cantant catalana i Jeremy Allen White s'han deixat veure junts cada cop més, comprant flors o gaudint d'una tarda al cinema.

A més, Rosalía tanca així d'una vegada per totes la carpeta Rauw Alejandro, de qui s'havia arribat a dir que hi havia possibilitat de reconciliació. Des de la ruptura, ella no ha parlat per res més que per demanar respecte a través d'un comunicat. Ell, en canvi, li ha escrit fins i tot una cançó titulada Hayami Hana –i que va cantar en concert a Barcelona– i li va dedicar Se fue de Laura Pausini als Grammy Llatins de Sevilla. El portoriqueny ha arribat a dir que lamenta el final, i que van tenir una relació molt maca i positiva pels dos.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Rosalía Famosos