La Jungla
Marc Clotet i Natalia Sánchez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc Clotet i Natalia Sánchez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Així és la casa on Marc Clotet i Natalia Sánchez comencen una nova vida lluny de Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marc Clotet i Natalia Sánchez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc Clotet i Natalia Sánchez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Marc Clotet i Natalia Sánchez ja estan completament instal·lats a Madrid, després de deixar Barcelona per feina el passat mes de novembre. La parella hi ha anat a viure amb els seus dos fills, i ja tenim els primers detalls de com és la casa que han agafat per la seva nova vida.

Què en sabem? Les imatges són de l'anunci que Natalia Sánchez ha gravat pel Banc Sabadell en diverses de les habitacions de casa seva segons el portal especialitzat El Mueble, i que s'ha estrenat a la televisió aquest mes de febrer. S'hi pot veure el llit, la cuina i una part de la sala d'estar i menjador. Aquestes són les imatges de la residència Clotet Sánchez a Madrid:

En detall: Tal com es pot veure a les imatges, la parella d'actors ha triat una decoració càlida que alterna estils clàssics i moderns pel seu nou pis, amb parets blanques, molts acabats amb fusta, plantes a la sala d'estar, llit de matrimoni sense capçal i una cuina equipada amb televisió. En un dels fragments del vídeo, del qual surten les imatges, s'hi pot intuir una escala que podria portar a un pis superior on hi hauria el lavabo, entre d'altres.

D'on venim? Marc Clotet i Natalia Sánchez van anunciar que marxaven de Barcelona a finals de novembre de 2023, la ciutat natal de l'actor i on la parella ha viscut els últims cinc anys. Ella és nascuda i criada a Madrid, però va aprendre català tan bon punt va arribar a Catalunya, i al nostre país va tenir els seus dos fills Lia i Neo. Ara els dos actors i els nens inicien la seva nova vida, per motius de feina, a la capital espanyola. Ell ha gravat recentment la seva participació al programa Bake Off i té altres compromisos; i ella es troba immersa en els rodatges de Sueños de Libertad, la nova sèrie d'Antena 3.